MMM: only in darkness you can see the stars

Only in darkness you can see the stars

Met het oog op de aankomende Perseïden vond ik deze quote wel toepasselijk. De Perseïden is een meteorenzwerm die elk jaar ergens in augustus passeert. Er zijn dan heel veel vallende sterren te zien. Ik kan mij een aantal zalige zomeravonden herinneren dat we bij een vriendin op het dak lagen om dan zoveel mogelijk vallende sterren te zien, heerlijk! Dit jaar bereikt de zwerm op zondag 13 augustus zijn maximum, dus zeker de moeite om dan eens in de lucht te kijken :-).

Telkens wanneer ik de quote zie passeren ergens op instagram, vind ik het iets hebben. Tegenwoordig moet alles rooskleurig zijn, het leven is één en al feest. Terwijl dat natuurlijk niet echt zo is, iedereen heeft zo zijn donkere dagen of periodes en vaak je merk je achteraf dat er iets moois uit voortgebloeid is. Het leert mij om niet direct het ergste te denken, maar erop te vertrouwen dat alles goedkomt en ook om uit te kijken naar de dingen die op dat moment wel goed gaan en de moeite waard zijn.

Amen 😉

Geniet dus met z’n allen van die vallende sterren, maak er een quality-time momentje van, of me-time natuurlijk!

Fijne week!

Mien