Gratis loopbaanbegeleiding in Brugge

6 maart 2021

De impact van de coronacrisis op de arbeidsmarkt is groot.  Met een tijdelijk reglement wil Stad Brugge de Brugse werknemers die werkzaam zijn in een van de door de coronacrisis getroffen sectoren aanmoedigen om hun eigen loopbaan in handen te nemen.  Stad Brugge voorziet een toelage bij het volgen van een loopbaanbegeleidingstraject bij een erkende loopbaanorganisatie.

Mensen die normaal geen recht hebben op loopbaancheques kunnen ook gebruik maken van deze actie! Zeker interessant dus voor mensen die nog geen 7 jaar werkervaring hebben en toch de behoefte hebben om te onderzoeken in welke richting ze hun loopbaan kunnen sturen.  Let op, de actie loopt voor een traject loopbaanbegeleiding die start ten vroegste op 1 maart 2021 en volledig afgerond  is uiterlijk op 31 augustus 2021.

Professionele begeleiding bij attendo

Attendo ondersteunt jou tijdens de loopbaanbegeleiding op een professionele manier op maat van jouw specifieke vragen en behoeftes.  Naar aanleiding van jouw loopbaanvraag, begeleiden we jou bij het nemen van  loopbaankeuzes en -beslissingen.  Onze coaches hebben een jarenlange ervaring in het begeleiden van loopbaanvragen en zijn allemaal officieel als Coach en/of Psychotherapeut erkend.  Ontdek hier onze aanpak.

Ben je geinteresseerd en vraag je af of je hiervoor ook in aanmerking komt, neem dan contact op met één van onze coaches.