Psychotherapie

Mentale gezondheid eerst!

Psychotherapie is een behandelmethode om psychologische stoornissen en problemen in kaart te brengen en te verhelpen.  Je leert in een psychotherapie traject onder andere wat je zelf kunt doen om jouw klachten te verminderen.

Hoe werkt het?

Attendo werkt volgens de principes van evidence-based psychotherapie en Acceptatie & Commitment Therapie (ACT). We bieden psychotherapie aan voor volwassen, jongeren en kinderen.

Je kan steeds snel bij ons terecht, zonder lange wachtlijsten. Een doorverwijzing van de huisarts is niet noodzakelijk.  In samenspraak met jouw therapeut en afhankelijk van jouw problematiek, kies je zelf hoe vaak je komt.  De behandeling is eenvoudig en kort als het kan, intensief of langdurig als het nodig is.

Behandeling

In alle trajecten staat jouw mentale gezondheid centraal.  Je kan onder andere bij ons terecht voor:

 

  • Stress en burn-out
  • Assertiviteit en communicatie
  • Geen aansluiting vinden, conflicten
  • Laag zelfbeeld, minderwaardigheidsgevoel en faalangst
  • Identiteit en zingeving
  • Hyperventilatie, hoofdpijn, chronische vermoeidheid

Integratieve aanpak?

Als gecertifieerde psychotherapeuten bieden wij een persoonsgerichte zorg aan, waarbij klachten de aandacht krijgen die ze verdienen.  De therapeut laat zich in zijn werk niet beperken door één richting. Hij is geschoold om de methoden uit verschillende therapievormen in zijn werk te integreren.  Ieder traject wordt op maat en ritme van de client uitgevoerd.

Contacteer ons voor een afspraak