Over attendo³

leer ons kennen!

Peter Aelbrecht

Binnen attendo³ slaan we een brug tussen psychotherapie en coaching en hanteren we een multidisciplinaire aanpak. Zo hebben we elk onze eigen ervaring en expertise binnen verschillende domeinen. Dit zorgt voor synergie en een optimale begeleiding.

We zetten persoonlijke ontwikkeling op de eerste plaats

Door middel van gesprekken en oefeningen maken we persoonlijke ontwikkeling mogelijk. Zo helpen we klachten te verminderen en beter om te gaan met moeilijkheden en obstakels. Daarnaast werken we rond (zelf)acceptatie en leren we omstandigheden herkennen en vervolgens erkennen waar je geen invloed op hebt. De bewustwording dat vechten en vermijden niet werkt, helpt om actieve stappen te ondernemen. Vanuit inzicht, aandacht en acceptie kan er immers een groeiproces plaatsvinden.

Een gezonde balans van kennis en implementatie

Je wordt tijdens de sessies aangemoedigd om stap voor stap richting jouw vooropgestelde doel te evolueren. Er wordt tijd en ruimte gecreëerd om ook het emotionele, mentale & fysieke aspect mee te nemen en jouw vraag op die manier in totaliteit te kunnen benaderen.

Onze partners

In de media

Artikel Sterckx

November 2022

Een organisatie is maar zo sterk als de zwakste schakel. Als zaakvoerder of CEO moet je waken over de volledige keten en heel wat bordjes succesvol in de lucht houden.

Artikel Sterckx

Mei 2022

We begeleiden mensen en organisaties op het vlak van human development. Met als doel het talent en potentieel van zowel mens als organisatie optimaal te benutten en te versterken

Radio MNM

Oktober 2018

De laatste cijfers tonen opnieuw een stijgende trend van burn-out klachten bij jongeren.  Collega Mien gaf in het programma GenerationM meer inzicht in de materie.

Radio MNM

Juli 2018

Neem je beter een lange of een korte vakantie om er even volledig uit te zijn? Collega Lieze Gheysens sprak erover bij radiozender MNM om hier wat inzicht in te geven.

Artikel Voka

Oktober 2018

Een vermelding in het Voka magazine over hoe menselijk kapitaal centraal staat binnen attendo en een vermelding over de recente opening van de nieuwe praktijk in Oostkamp.

Radio MNM

Januari 2018

De mythes rond burn-out, bore-out of depressief? De 5 meest gestelde vragen over burn-out? Mien had in het programma planeet de Cock hier alvast de juiste antwoorden op.

Artikel Knack

December 2016

In de bedrijfswereld wordt hoogsensitiviteit vaak als zweverig weggezet, maar naar schatting is 1/5 mensen hoogsensitief. Hoogsensitieven hebben een verhoogd risico om naar een burn-out af te glijden.

Artikel Plus Mag.

April 2015

Stress, problemen met inslapen, vermoeidheid, een verstopte neus of een onregelmatige hartslag. 3 oefeningen om via je ademhaling gezondheidsklachten aan te pakken.

Zo helpen we je jezelf ontwikkelen

Jasper

Dankzij de loopbaanbegeleiding bij attendo heb ik een mooi inzicht in mijn talenten gekregen en heb ik ontdekt wat ik met de rest van mijn carrière wil aanvangen. Zeer verrijkend ! 

Leontine

Zonder enige verwachtingen ben ik gestart met de loopbaanbegeleiding. Achteraf gezien was het een heel positieve ervaring. Ik heb heel veel geleerd over mezelf zowel op werkvlak als privé. Een echt aanrader! ( zowel de loopbaan begeleiding als Lieselot!) 

Katinka

Ik ben de loopbaanbegeleiding gestart met veel twijfels en ik ben buiten gegaan als zelfstandige in hoofdberoep, dat had ik nooit durven dromen. Dankzij de goede begeleiding van het team attendo³ kom je stap voor stap dichter bij jezelf en kom je dingen te weten die je nooit eerder op die manier had bekeken. Loopbaanbegeleiding geeft je de persoonlijke boost die je op dat moment nodig hebt.

 

Philippe

In de meest moeilijkste periode van mijn leven was attendo absoluut mijn redding.  Dankzij de individuele begeleiding van Lieze ben ik stap per stap uit het dal geklommen en heb ik ondertussen mijn leven weer op het spoor.