Beroepskeuzescan

Welke job past bij mij?

Je bent op zoek naar een job, maar je weet niet in welke richting je moet beginnen zoeken? Of je bent aan het werk en je wil wel eens kijken of een andere beroepskeuze misschien beter bij jou aanleunt? Dan is een beroepskeuzescan wat jij nodig hebt.
persoonlijkheidsscan

Een traject zoals jij het wil

Stap 1
Online intakesessie met een coach
Stap 2
Via onze online tool bezorgen we jou enkele wetenschappelijk onderbouwde vragenlijsten en testen.
Stap 3
We bekijken de resultaten uit de vragenlijsten en de testen en wat die voor jou betekenen. We analyseren jouw persoonlijkheidsprofiel, jouw waarden en jouw kwaliteiten en zoeken naar wat jou echt energie geeft. Dit kan een online of face 2 face contactmoment zijn afhankelijk van jouw voorkeur.
Stap 4
We brengen alle inzichten samen en kijken welke jobs bij jouw profiel kunnen aanlsuiten.  We scannen samen de arbeidsmarkt en werken jouw personal branding uit. We bezorgen jou de beste tips en tricks om de perfecte sollicitatie voor te bereiden.  Dit kan een online of face 2 face contactmoment zijn afhankelijk van jouw voorkeur.

Hoe we jou helpen?

Met attendo hebben we heel wat ervaring opgebouwd binnen organisaties, op de rekruteringsmarkt en op het vlak van persoonlijke ontwikkeling en coaching. Deze ervaring zetten we graag in om jou te begeleiden bij jouw zoektocht naar een beroep dat echt bij jou past.

Contacteer ons voor een afspraak