Loopbaanbegeleiding

Neem jouw loopbaan in handen via loopbaanbegeleiding!

Loopbaanbegeleiding helpt jou bij het nemen van de juiste loopbaankeuzes. Attendo is een gecertifieerd loopbaancentrum waardoor je slechts 45€ voor 4 uur individuele begeleiding betaalt.
Loopbaanbegeleiding

Wanneer loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding is bedoeld voor iedereen die de mogelijkheden in hun loopbaan willen onderzoeken. Heb je twijfels over jouw carrière of haal je geen voldoening meer uit jouw werk dan kan loopbaanbegeleiding het inzicht geven die je nodig hebt. Loopbaanbegeleiding kan onder andere ingezet worden bij:

 

  • Je wil meer plezier en voldoening halen uit je werk?
  • Je voelt je gestresseerd of futloos door je job?
  • Je wil een betere balans tussen je beroeps- en privéleven?
  • Je wil uitzoeken hoe je je talenten en interesses optimaal kan inzetten?
  • Je wil ontdekken welke job echt bij je past?
  • Je hebt een jarenlange ervaring opgebouwd maar je voelt dat het tijd is voor iets nieuws?
  • Je wil begeleiding bij het verkennen van de arbeidsmarkt?

Onze specialisten

Onze coaches hebben een jarenlange ervaring in het begeleiden van loopbaanvragen en zijn allemaal officieel als Coach of Psychotherapeut erkend. We werken volledig op maat en volgens een bewezen methodologie. Daarnaast hebben onze coaches een jarenlange ervaring in de bedrijfswereld op HR vlak waardoor we de vraagstelling vanuit een breder kader kunnen benaderen. Wij houden rekening met jouw agenda en kunnen zowel tijdens de kantooruren of ’s avonds een afspraken inplannen. Ook digitale begeleiding behoort tot de mogelijkheden.  Ontdek ons verhaal hier.

Hoe we jou helpen?

Met attendo hebben we heel wat ervaring opgebouwd binnen organisaties, op de rekruteringsmarkt en op het vlak van persoonlijke ontwikkeling en coaching. Deze ervaring zetten we graag in om jou te begeleiden bij jouw zoektocht naar een beroep dat echt bij jou past. Ontdek hier of je recht hebt op loopbaancheques?

Contacteer ons voor een afspraak

Geniet van een gratis kennismakingsgesprek