Gratis loopbaanbegeleiding in Gent

11 maart 2021

De impact van de coronacrisis op de arbeidsmarkt is groot.  Met een tijdelijk reglement wil Stad Gent de Gentse inwoners die minstens 1 dag tijdelijk werkloos waren tussen 1 oktober 2020 en 31 maart 2021 ondersteunen met loopbaanbegeleiding.  Stad Gent betaalt 4 uur loopbaanbegeleiding bij een erkende loopbaanorganisatie.

Mensen die normaal geen recht hebben op loopbaancheques kunnen ook gebruik maken van deze actie! Zeker interessant dus voor mensen die nog geen 7 jaar werkervaring hebben en toch de behoefte hebben om te onderzoeken in welke richting ze hun loopbaan kunnen sturen.

Professionele begeleiding bij attendo

Attendo ondersteunt jou tijdens de loopbaanbegeleiding op een professionele manier op maat van jouw specifieke vragen en behoeftes.  Naar aanleiding van jouw loopbaanvraag, begeleiden we jou bij het nemen van  loopbaankeuzes en -beslissingen.  Onze coaches hebben een jarenlange ervaring in het begeleiden van loopbaanvragen en zijn allemaal officieel als Coach en/of Psychotherapeut erkend.  Ontdek hier onze aanpak.

Ben je geinteresseerd en vraag je af of je hiervoor ook in aanmerking komt, neem dan contact op met onze expert Lieselot.