Op-maat-gemaakte
begeleiding

Aandacht voor jouw mentale gezondheid!

Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding helpt jou bij het nemen van de juiste loopbaankeuzes. Attendo is een gecertifieerd loopbaancentrum waardoor je slechts 40€ voor 4 uur individuele begeleiding betaald.

Beroepskeuzescan

Je bent op zoek naar een job, maar je weet niet in welke richting je moet beginnen zoeken? Of je bent aan het werk en je wil wel eens kijken of een andere beroepskeuze misschien beter bij jou aanleunt? 

Stress & burn-out

We hebben allemaal weleens te maken met periodes waarin we meer stress ervaren dan anders. Wanneer zo’n periode te lang duurt heeft jouw lichaam geen kans om te recupereren.

Mindfulness

Mindfulness betekent leven in het hier en nu, zonder afleidingen en met volledige aandacht.   Niet evident om in het dagelijks leven constant jouw aandacht erbij te houden.  

Studiekeuze begeleiding

Wil je zeker zijn dat je de juiste studiekeuze maakt?  Of weet je eigenlijk nog niet welk job je later wil uitoefenen? Misschien ben je al gestart met een opleiding, maar blijkt het toch niet volledig te zijn wat je verwacht had?

Persoonlijkheidsscan

Altijd al benieuwd geweest waarom jij de dingen anders aanpakt als een ander persoon?  Leer met onze persoonlijkheidsscan jezelf kennen en ontdek jouw talenten en ontwikkelpunten, zowel op het werk als privé.

Outplacement

Een ontslag is een ingrijpende gebeurtenis.  Jouw job verliezen kan ook zwaar aankomen en kan voor stress en twijfel zorgen.  In veel gevallen is jouw werkgever verplicht een outplacementbegeleiding aan te bieden.

Psychotherapie

Psychotherapie is een behandelmethode om psychologische stoornissen en problemen in kaart te brengen en te verhelpen.  Je leert in een psychotherapie traject onder andere wat je zelf kunt doen om jouw klachten te verminderen.