Loopbaancoaching in Zoersel

Neem jouw loopbaan in handen!

Loopbaancoaching helpt jou bij het nemen van de juiste loopbaankeuzes. Attendo met vestiging in Zoersel is een gecertifieerd loopbaancentrum waardoor je slechts 45€ voor 4 uur individuele begeleiding betaalt.

Wanneer loopbaan-begeleiding?

Loopbaancoaching in Zoersel is bedoeld voor iedereen die de mogelijkheden in hun loopbaan willen onderzoeken. Heb je twijfels over jouw carrière of haal je geen voldoening meer uit jouw werk dan kan loopbaanbegeleiding het inzicht geven die je nodig hebt. Loopbaancoaching kan onder andere ingezet worden bij:

 

 • Je wil meer plezier en voldoening halen uit je werk?
 • Je voelt je gestresseerd of futloos door je job?
 • Je wil een betere balans tussen je beroeps- en privéleven?
 • Je wil uitzoeken hoe je je talenten en interesses optimaal kan inzetten?
 • Je wil ontdekken welke job echt bij je past?
 • Je hebt een jarenlange ervaring opgebouwd maar je voelt dat het tijd is voor iets nieuws?
 • Je wil begeleiding bij het verkennen van de arbeidsmarkt?

Hoe gaan we te werk?

Ieder loopbaantraject is individueel en op maat van jouw vraagstelling.  Geen standaard traject dus maar een authentiek traject die jou als persoon echt verder helpt!

 • We brengen door middel van oefeningen jouw waarden, talenten en persoonlijkheid in kaart.
 • We analyseren wat jou energie geeft maar ook welke zaken teveel energie van jou vragen?
 • Ken jij jouw communicatiestijl en voorkeursgedrag?  Tijdens dit traject krijg je er een duidelijk zicht op.
 • We scannen samen met jou de jobmarkt en ondersteunen jou met heel wat tips & tricks.
 • Alle inzichten brengen we samen in een actieplan zodat jij jouw doel kan realiseren!

 

Geniet van een gratis kennismakingsgesprek

Onze specialisten

Onze coaches in Zoersel hebben een jarenlange ervaring in het begeleiden van loopbaanvragen en zijn allemaal officieel als Coach of Psychotherapeut erkend. We werken volledig op maat en volgens een bewezen methodologie. Daarnaast hebben onze coaches een jarenlange ervaring in de bedrijfswereld op HR vlak waardoor we de vraagstelling vanuit een breder kader kunnen benaderen. Wij houden rekening met jouw agenda en kunnen zowel tijdens de kantooruren of ’s avonds een afspraken inplannen. Ook digitale begeleiding behoort tot de mogelijkheden.

Praktisch?

Dankzij de VDAB loopbaancheques kan je als werknemer of zelfstandig ondernemer gebruik maken van de subsidie om jouw loopbaan te verkennen.  Hierdoor betaal je slechts 45€ voor 4 uur individuele begeleiding.  De cheques kan je zelf aanvragen op de VDAB website.  Ook hier helpen wij jou graag verder om de aanvraag in orde te brengen.

Hoe we jou helpen?

Met attendo hebben we heel wat ervaring opgebouwd binnen organisaties, op de rekruteringsmarkt en op het vlak van persoonlijke ontwikkeling en coaching. Deze ervaring zetten we graag in om jou te begeleiden bij jouw zoektocht naar een beroep dat echt bij jou past.

Contacteer ons voor een afspraak