Heb ik recht op VDAB loopbaancheques 

90€ voor 7 uur individuele begeleiding

Loopbaanbegeleiding helpt jou bij het nemen van de juiste loopbaankeuzes. Attendo is een gecertifieerd loopbaancentrum waardoor je via loopbaancheques slechts 90€ voor 7 uur individuele begeleiding betaalt.

Loopbaancheques

Attendo is een erkend loopbaancentrum, waardoor je gebruik kan maken van VDAB loopbaancheques. Hierdoor kan je om de 6 jaar 7 uur loopbaanbegeleiding volgen. Om in aanmerking te komen, moet je aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Je bent voltijds werkzaam als werknemer of zelfstandige.
  • Je hebt minimaal 7 jaar werkervaring.
  • Je hebt de afgelopen 6 jaar geen loopbaanbegeleiding gevolgd.
  • Je woont in Vlaanderen of Brussel.
  • Je bent bereid om loopbaanbegeleiding te volgen bij een erkend loopbaancentrum en in het Nederlands.

Beantwoord je al deze vragen met ‘ja’? Dan kan je bij ons terecht voor professionele loopbaanbegeleiding met loopbaancheques. Is het antwoord op één van bovenstaande vragen ‘neen’, neem dan gerust contact met ons op om te kijken wat mogelijke alternatieven zijn.

Kostprijs?

Eén loopbaancheque kost 45 euro. De eerste loopbaancheque is goed voor 4 uur begeleiding, de tweede cheque voor 3 uur begeleiding. Daarnaast voorzien we eveneens een kosteloze en vrijblijvende kennismaking, alsook wordt er de nodige nazorg voorzien.

Hoe aanvragen?

  • Bestel je loopbaancheque: Bestel een loopbaancheque voor vier uur begeleiding via VDAB. Je kan wachten met bestellen tot het kennismakingsgesprek heeft plaatsgevonden of je kan al op voorhand een loopbaancheque bestellen.
  • Start binnen de drie maanden: Na het bestellen van de loopbaancheque moet je binnen drie maanden beginnen met je loopbaanbegeleiding. De geldigheidsdatum staat vermeld op de cheque.
  • Lever je loopbaancheque in: Bezorg je loopbaancheque aan jouw loopbaanbegeleider aan het einde van het eerste gesprek.
  • Bestel je tweede cheque: Na vier uur loopbaanbegeleiding kan je indien gewenst een tweede loopbaancheque bestellen voor drie uur extra begeleiding. Zorg ervoor dat je nog steeds aan de voorwaarden voldoet.

Meer informatie kan je terugvinden op de website VDAB

 

Interesse? Neem dan snel contact met ons op voor kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contacteer ons voor een afspraak