Wake-up Call: een verhaal over burn-out

 

Wake-up Call is een openhartige en herkenbare getuigenis van Tommy Browaeys, die zichzelf ‘dankzij’ zijn burn-out teruggevonden heeft.

Tommy voelde zich altijd als een overgevoelige, introverte slak, voorzichtig kijkend over de rand van het leven, vanuit de eigen beschermende schelp. In dit boek vertelt hij op authentieke en openhartige wijze over zijn burn-out, zijn hooggevoeligheid in het bijzonder. Hij reikt concrete handvatten aan voor wie hetzelfde meemaakt, de regie van zijn leven weer in eigen handen wil nemen en (opnieuw) gelukkig wil zijn. Het is een zacht schouderklopje voor andere hooggevoelige slakken, om uit hun schelp te komen en hun mooie ware aard te tonen…

Wake-Up Call is uitgegeven door Witsand Uitgevers en te vinden in je favoriete boekhandel of webwinkel in België of Nederland.  Het boek is ook te vinden op de boekenbeurs in Antwerpen tot en met 11 November.

Bevlogenheid inzetten als tegengif voor burn-out? Tommy deelt nog geregeld nieuwe stukken via https://waarjewerkelijkademt.wordpress.com/.

boekenbeurs