Stocard – dé app voor al jouw klantenkaarten

Zeul jij ook met ontelbaar veel klantenkaarten rond? En heb je dan net die ene niet bij wanneer je ze nodig hebt? Of ben je er zeker van dat je ze bijhebt maar kan je ze niet vinden tussen de grote hoop? Klantenkaarten zijn enorm handig voor persoonlijke aanbiedingen, extra kortingen, spaaracties, .. als je ze bij hebt natuurlijk. Recent leerde ik Stocard kennen. Stocard is een handige app die al je klantenkaarten op je smartphone verzamelt.

Hoe werkt Stocard?

Het principe is super eenvoudig:

  • Download de app (klik hier voor android, en hier voor ios)
  • Scan de barcode van een kaart naar keuze
  • Klaar is kees, deze kaart staat nu in de app

Er zijn vele winkels toegevoegd die de app kent zoals de grootwarenhuizen, heel wat doe-het-zelvers, kledingzaken, enzoverder. Deze kan je daan aanklikken en je desbetreffende barcode inscannen. Natuurlijk zijn er ook winkels die Stocard niet kent zoals bijvoorbeeld je lokale apotheek of bibliotheek. Deze kan je desondanks toch toevoegen. Hiervoor typ je de naam (zoals je zelf wilt) in de zoekbalk en klikt daarbij op ‘andere toevoegen’. Hierna kan je dan de barcode scannen en indien gewenst ook een foto van de kaart toevoegen zodat je ze snel kunt terugvinden in het overzichtsscherm.

In je overzicht staan alle kaarten alfabetisch gerangschikt én met het logo (of je eigen foto) van de winkel zodat je ze snel kan terugvinden. Voor de winkels maakt het geen verschil of ze je barcode scannen van je echte kaart, of van de app. Net zoals een echte kaart niet altijd ingescand geraakt, is dit met Stocard ook niet het geval, dan typt men gewoon de code handmatig in dus ook dat is geen probleem.

Voila, dit kan weer zorgen voor wat minder rommel en wat meer rust en tijd – want alle kleine beetjes helpen 😉

Mien