Restoreview: Rij62 in Herentals

Rij62

Ondertussen zijn er in Antwerpen al heel wat hotspots. Voor het werk ben ik veel in de kempen en dan is het leuk om ook daar toffe adresjes te ontdekken. Met Jef van Discobar Fietszak ging ik eten in Rij62. Een gezellige koffiebar in centrum Herentals waar je ook iets kan eten. De keuze is beperkt en dat maakt het net leuk. Er is vers gemaakte soep, broodjes, yoghurt met granola en dan nog wat zelfgemaakte taarten en gebak. Als ik snel even iets wil eten neem ik enkel de yoghurt met vers (seizoens)fruit en granola, heb ik wat meer tijd en honger dan neem ik er de soep bij.

Het is er ook heel gezellig zitten, met mooie houten tafels en een klein buitenterras. De bediening is super vriendelijk en het is ook nog eens betaalbaar – dus wat heb je nog meer nodig?

De granola is trouwens van Xavies Granovie, die ook 100% suikervrije granola heeft, een topper! Maar die met chocolade en noten is natuurlijk ook wel lekker :-).

Enkele weken geleden wou ik dus snel iets gaan eten maar het fruit was op. Op dat moment was dat uiteraard jammer, maar voor mij altijd wel een teken dat er met verse producten gewerkt wordt. En dat weet ik natuurlijk te appreciëren :-). En ik ben dan ergens anders geweest wat ook wel lekker en gezellig was, dus dat laat ik jullie nog wel weten ;-).

Jullie nog tips voor in de kempen?

Contactgegevens

Rij62 heeft geen eigen website maar wel een instragramaccount en facebook pagina. Het adres is Bovenrij62/01 in Herentals.