Restoreview: lekkere smoothiebowl bij Divers

Iedereen die attendo³ een beetje volgt, weet dat ik regelmatig van een goeie smoothiebowl houd, en dan geen gewone smoothies met alleen maar fruit en melk, maar wel met wat groenten bij en gewoon water. Blij was ik dan ook toen ik Divers ontdekte. Een gezellige plek in Antwerpen waar je ook smoothiebowls (met groenten 🙂 ) kan verkrijgen. En lekkere sapjes om mee te nemen. Dat vraagt om een review.

Inrichting

Ondertussen al een hele tijd geleden sprak ik er met 3 vriendinnen af op een koude middag. Langs buiten spreekt het al direct aan, ook al was het een gure winterdag. Ook binnen is het heel gezellig en licht, met veel houtwerk. En zelf het plafond is leuk afgewerkt want er hangen planten aan!

Maar natuurlijk gaan we niet alleen maar ergens naartoe omdat het gezellig is. Dus nu: het eten.

Menu

Qua smoothiebowls en sapjes is er veel keuze, wat voor een fanaat als mij dus heel fijn is. Er zijn ook veel smoothies met superfoods om het helemaal gezond te maken. Je kan ook spelttoast krijgen met avocado en hummus, of met pindakaas. Hieronder op de foto zie je een deel van wat wij genomen hebben. De presentatie is mooi verzorgd wat extra meegenomen is. En alles was super lekker! Natuurlijk, toast is toast, maar de smoothiebowl vond ik wel top!

Oh ja! Ze hebben ook verse koudgeperste sapjes in vele varianten, die zijn ook echt een aanrader en daar spring ik met plezier eens voor binnen.

Weer een adresje dus dat ik helemaal kan aanraden. Alleen, ondanks mijn liefde voor smoothies, ben ik eigenlijk niet zo’n zoetekauw en eet ik liever hartig. En op dat vlak is er weinig keuze: alleen de toast met avocado en hummus. Wat mij betreft mogen er dus nog wat meer hartige gerechten op de kaart. Hoewel ik denk dat ik één van de weinigen ben aangezien het zo’n succes is, dat Divers ondertussen ook in Kortrijk geopend is!

Meer info

Meer informatie kan je op hun website vinden zoals de openingsuren, locaties en het menu.