Restoreview: Barchel

Barchel

Eten

Nog voor de opening van Barchel (31 mei 2016) volgde ik hen op instagram en dat zag er al veelbelovend uit. Vanaf de start was de zaak hot & trendy en een hipe op dit kanaal. Ik heb dan ook talloze keren geprobeerd om er langs te gaan maar telkens was het gesloten (ik moet echt openingsuren leren nakijken) of volzet. En dat laatste begrijp ik helemaal! Vorige week ben ik er voor het eerst dan toch geraakt, na 6x proberen, de aanhouder wint ;-). Wat een topper! Ik kon natuurlijk niet kiezen (zie de kaart en uitgebreide suggestiekaart) en besliste direct om zo snel mogelijk terug te gaan.

Uiteindelijk nam ik de green bowl salad:

Een linzensalade met avocado, tomaatjes, asperges, halloumi, amandelen en een gepocheerd eitje. Overheerlijk! Het heeft me van begin tot eind gesmaakt. Ik was er met een vriendin die een bagel met halloumi en avocado had en dat was ook super.

Deze week ben ik dan teruggeweest en nam ik huevos rancheros: een flat bread met bonenspread, avocado, tomaatjes, sunny side up ei en cheddar. De ideale voorbereiding op mijn reis naar Mexico dus :-). En ik heb alleen nog maar meer zin om te vertrekken want ook dat was een topper!

Mijn tafelgenote had een flatbread met tomatensalsa en gegrilde kip.

Ook niet onbelangrijk natuurlijk: beide keren super betaalbaar – gemiddeld €16 per persoon inclusief water.

Setting:

Het is er niet alleen lekker, maar ook nog eens heel gezellig zitten, met enkele ronde tafeltjes, enkele grotere tafels en veel licht. Er hangen bovendien ook enkele kunstwerken aan de muur én er is een super cosy binnenkoer:

     

Contactgegevens:

Klik hier om hun website te bezoeken.

Alleen maar superlatieven en lovende woorden over my new favorite place in town! Wat zijn jullie ervaringen? Deel ze gerust via instagram of Facebook!

Mien