Persoonlijkheidsscan

Inzicht in jouw persoon?

Altijd al benieuwd geweest waarom jij de dingen anders aanpakt als een ander persoon?  Zelfkennis is essentieel om goed te kunnen functioneren.  Leer met onze persoonlijkheidsscan jezelf kennen en ontdek jouw talenten en ontwikkelpunten, zowel op het werk als privé.  Met deze informatie kan je het eigen denken, voelen en gedrag beter begrijpen.

Een traject zoals jij het wil

Stap 1

Je gaat aan de slag van onze online scan door een reeks keuzevragen in te vullen.  Op basis van jouw antwoorden maken wij jouw persoonlijk rapport op.  In dit rapport krijg je een duidelijke uitleg over jouw persoonlijkheid, jouw voorkeursgedrag en jouw communicatiepatronen. Het rapport bevat aanvullende tools om de resultaten om te zetten in een concreet actieplan.

Stap 2

Met jouw persoonlijk rapport onder de arm kom je op een indiviueel coachinggesprek bij één van onze gecertifieerde coaches.  We lopen door jouw profiel en geven jou nog meer uitleg hoe je de verschillende aspecten van jouw persoonlijkheidsprofiel moet interpreteren. In het gesprek gaan we nog dieper door op jouw sterktes en ontwikkelpunten, en hoe je dit nu concreet in jouw dagelijkse activiteiten kan gaan inzetten.

Contacteer ons voor een afspraak