Outplacement

Op naar een nieuwe job!

Een ontslag is een ingrijpende gebeurtenis.  Jouw job verliezen kan dan ook zwaar aankomen en kan voor de nodige stress en twijfel zorgen.  In veel gevallen is jouw werkgever verplicht een outplacementbegeleiding aan te bieden.  Zo’n traject helpt jou het ontslag te verwerken en helpt je zoeken naar een nieuwe job die past bij jouw talent en interesses.

Persoonlijk traject

Na de verwerking van het ontslag starten we samen met een ervaren coach het traject op om een nieuwe richting te bepalen. We brengen door middel van coaching en oefeningen jouw sterktes, waarden en drijfveren in kaart. We luisteren naar jouw ambities en maken samen werk van jouw toekomst.

We gieten alle inzichten in een realistisch actieplan. Het doel  is om zo snel mogelijk een passende job te vinden. Dankzij onze jarenlange ervaring in de HR-wereld , kunnen we jou hier perfect in adviseren.

Op maat van jouw profiel

Om aan de verwachtingen van iedereen te kunnen voldoen, hebben we verschillende programma’s uitgewerkt.  Afhankelijk van jouw profiel, jouw ervaring en noden voorzien we een passend programma.  Naast de persoonlijke coachingsessies, betrekken we jou in verschillende workshops en infosessies die aansluiten binnen jouw interesseveld.  We leren jou omgaan met selectie-testen en bereiden jou voor op jouw volgende sollicitatie.

Gecertificieerd bureau

Als Certo-gecertificeerd outplacementbureau combineren we een psychotherapeutische expertise met een jarenlange ervaring in de HR-wereld. Dit zorgt voor een integratieve en unieke aanpak.  Zo begeleiden we jaarlijks meer dan 1.600 coachees van jonge starters tot directieniveaus.

Contacteer ons voor een afspraak