MMM: wake up and chase the dreams you have

De zomervakantie is voor veel mensen een tijd van rustiger aan, meer quality time, genieten van het goede weer en minder zorgen. Of je nu vakantie hebt of doorwerkt, vaak gaat dit gepaard met meer creatieve ideeën, plannen, brainstormen, .. En dat is ook niet verwonderlijk. Wanneer ons hoofd niet vol zit met stress en zorgen, is er meer ruimte voor al die zaken.

Deze #mondaymorningmotivation is er één om die dromen in gang te zetten. Wat als je wakker wordt en die zalige droom die je net had, nu eens daadwerkelijk uitvoert, wat als al die plannen die je hebt nu eens werkelijkheid worden in plaats van op je ‘ooit’ lijstje te belanden? Zou het leven dan misschien iets minder snel voorbij gaan? Want nu blijven we maar op automatische piloot bezig en vliegen de dagen / weken / maanden / jaren voorbij met altijd maar ‘bezig zijn voor later’. Vandaar een warme oproep om dat ‘later’ gewoon nu in gang te zetten en voluit te genieten van alles wat wél kan, wat je wél hebt, wie je rondom jou hebt, ..

Regen of niet, vakantie of niet, er zijn zoveel dingen de moeite waard om van te genieten, als we ze maar zien en opmerken :-).

Mien