Neem jouw loopbaan zelf in handen!

Gemiddeld besteden we 8 uur per dag op het werk en heeft werk impact op ons persoonlijke leven. Het is dan ook erg belangrijk dat je je goed voelt in jouw job en dat het jou de nodige energie geeft. Attendo ondersteunt jou tijdens de loopbaanbegeleiding op een professionele manier op maat van jouw specifieke vragen en behoeftes.  Naar aanleiding van jouw loopbaanvraag, begeleiden we jou bij het nemen van  loopbaankeuzes en -beslissingen. Dankzij de VDAB loopbaancheques betaal je slechts 40€ voor 4 uur persoonlijke begeleiding.

Wanneer kan je loopbaanbegeleiding volgen ?

 • Je hebt twijfels en vragen over je loopbaan?
 • Je wil meer plezier en voldoening halen uit je werk?
 • Je voelt je gestresseerd of futloos door je job?
 • Je wil een betere balans tussen je beroeps- en privéleven?
 • Je wil uitzoeken hoe je je talenten en interesses optimaal kan inzetten?
 • Je wil ontdekken welke job echt bij je past?
 • Je hebt een jarenlange ervaring opgebouwd maar je voelt dat het tijd is voor iets nieuws?
 •  Je wil begeleiding bij het verkennen van de arbeidsmarkt?

Waarom loopbaanbegeleiding via attendo?

 • Onze coaches hebben een jarenlange ervaring in het begeleiden van loopbaanvragen en zijn allemaal officieel als Coach en/of Psychotherapeut erkend.
 • We werken volledig op maat van jou als individu en werken volgens een bewezen methodologie en eigen ontwikkeld model.
 • Daarnaast hebben de coaches een jarenlange ervaring in de bedrijfswereld op HR vlak en dit van KMO tot multinational waardoor we de vraagstelling vanuit een breder kader kunnen benaderen.
 • Wij houden rekening met jouw agenda en kunnen zowel tijdens de kantooruren, ’s avonds of in het weekend afspraken inplannen.

‘Ik ben de loopbaanbegeleiding gestart met veel twijfels en ik ben buiten gegaan als zelfstandige in hoofdberoep, dat had ik nooit durven dromen. Dankzij de goede begeleiding van het team attendo³ kom je stap voor stap dichter bij jezelf en kom je dingen te weten die je nooit eerder op die manier had bekeken. Loopbaanbegeleiding geeft je de persoonlijke boost die je op dat moment nodig hebt.’

Katinkahttp://www.studiokathan.com/

‘Zonder enige verwachtingen ben ik gestart met de loopbaanbegeleiding. Achteraf gezien was het een heel positieve ervaring. Ik heb heel veel geleerd over mezelf zowel op werkvlak als privé. Een echt aanrader! ( zowel de loopbaan begeleiding als Lieselot!) ‘

Leontine

‘ Dankzij de loopbaanbegeleiding bij attendo heb ik een mooi inzicht in mijn talenten gekregen en heb ik ontdekt wat ik met de rest van mijn carrière wil aanvangen. Zeer verrijkend ! ‘

Jasper

‘Attendo was mijn belangrijkste aanknooppunt toen ik in een fase van mijn leven zat waarin ik het allemaal even niet meer wist.   Mede door hun inlevingsvermogen, professionaliteit en kennis op het vlak van zowel coaching als psychologie, kan ik nu zeggen dat ik mezelf een stuk beter ken en beter weet waar ik naartoe wil werken.  Ik heb mijn valkuilen, sterktes en waarden leren ontdekken zodat ik al mijn troeven op tafel kan leggen en linken aan de job die het best bij mij past.  Loopbaanbegeleiding is zowel geschikt voor mensen die een nieuwe uitdaging zoeken, als voor mensen die gelukkig zijn in hun job en hun talenten optimaal willen leren inzetten.’

Stephanie

“Onze gesprekken hebben me vorig jaar enorm deugd gedaan. Je hebt me anders leren kijken naar mezelf en waar ik sta op professioneel vlak. Mijn gedachten zaten vast in een negatieve tunnelvisie en het is zeker mede dankzij jou dat ik het verder zetten van Small&Tall als iets positief kan benaderen. Heel erg bedankt voor alles!”

Charlotte

Vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek?

Tijdens de gratis kennismaking kom je nog meer te weten wat je van de begeleiding mag verwachten.  Je kan kennismaken met de verschillende coaches en er worden enkele praktische en inhoudelijke zaken in detail uitgelegd.  Na deze vrijblijvende sessie beslis je hoe je met de begeleiding van start wil gaan. Direct een gratis kennismakingsgesprek inplannen?  Klik hier of bel 0474 85 06 53

Hoe ziet het verdere traject eruit?

 • Je volgt 4 uur persoonlijke begeleiding waar we op maat van jouw wensen en doel gaan werken.  We gebruiken hierbij de nodige oefeningen en methodologieën en houden rekening met jouw leerstijl en ritme.   Centraal hierbij staat jouw persoonlijk ontwikkelingsplan waarin we alle inzichten en actiepunten in verzamelen.
 • Mocht je na 4 uur begeleiding nog verdere ondersteuning wensen kan je direct een bijkomend pakket van 3u loopbaanbegeleiding bij de VDAB aanvragen.  In totaal heb je in jouw professionele carrière om de 6 jaar recht op 7 uur loopbaanbegeleiding.
 • Na afronding van alle sessies heb je nog recht op een persoonlijk nazorg gesprek.

In samenwerking met de VDAB biedt attendo individuele loopbaanbegeleiding aan met loopbaancheques.  De loopbaancheques kan je online of telefonisch bij de VDAB bestellen.

Interesse?  Vraag hier jouw gratis kennismakingsgesprek aan of bel ons op één van onze locaties.

Loopbaancheque

loopbaanbegeleiding