WELKE JOB PAST NU BIJ MIJ?

Je bent op zoek naar een job, maar je weet niet in welke richting je moet beginnen zoeken?  Of je bent aan het werk en je wil wel eens kijken of een andere beroepskeuze misschien beter bij jou aanleunt?

SCANNEN VAN DE MARKT

Met attendo hebben we heel wat ervaring opgebouwd binnen organisaties, op de rekruteringsmarkt en op het vlak van persoonijke ontwikkeling en coaching. Deze ervaring zetten we graag in om jou te begeleiden bij jouw zoektocht naar een beroep dat echt bij jou past.

Rekeninghoudend met jouw persoonlijkheid, voorkeuren, kwaliteiten, energiegevers en waarden brengen we samen met jou in kaart welk type jobs bij jou kunnen aansluiten. Op basis daarvan ‘scannen’ we samen met jou de mogelijkheden op de huidige arbeidsmarkt. De jobcoach geeft jou eveneens een eerste aanzet bij de opstart van het solliciteren.

HOE GAAN WE TE WERK?

Op basis van een online intake, vragenlijsten, testen & twee contactmomenten brengen we samen met jou in kaart welke beroepen bij jou kunnen passen en welke stappen je concreet kan zetten. Dit traject kan zowel volledig online als face to face plaatsvinden.

beroepskeuzescan